50 anys al servei de persones, professionals i empreses.

Financera d’Assegurances, S.A. és una companyia asseguradora confiable, propera i moderna; al servei de les persones, dels professionals i de les empreses del principat d’Andorra.

Aquest ha estat el seu caràcter des que 1968 va ser fundada pel Sr. Emili Grau Tor.

La primera fita destacable de la nostra llarga trajectòria va ser l’adquisició d’Assegurances Principat per tal de resoldre la necessitat de guanyar múscul empresarial per oferir el nivell de qualitat que els nostres clients demandaven.

Avui, Financera d’Assegurances està present a totes les Parròquies del Principat amb un equip professional altament qualificat i focalitzat a prestar un servei proper i de màxima qualitat als nostres clients.

La nostra vocació és gestionar amb eficiència els riscos dels nostres clients. Cada persona, cada situació, cada etapa de la vida requereixen un tractament diferenciat. Però, en tots els casos, la prevenció és essencial: “Prevenir és assegurar-te”

financera-empresa-andorra

MISSIÓ

La nostra missió és acompanyar als nostres clients –particulars, empreses i institucions- en cadascuna de les etapes de la seva vida, garantint les seves necessitats de seguretat i benestar, mitjançant serveis exclusius i assegurances innovadores amb màximes cobertures.

Satisfer les necessitats de les persones significa pensar com elles i estar al seu costat en tots els moments, amb recursos de primera qualitat. El més important per a la companyia és la tranquil·litat i el benestar de les persones; per això, a Financera d’Assegurances assessorem els nostres clients de forma clara, transparent i objectiva , per protegir la seva família, les seves propietats, i la seva empresa.

VALORS

De la mateixa forma que les persones ens diferenciem pel nostre caràcter i pels nostres valors, Financera d’Assegurances també ha compost durant aquests gairebé 50 anys una personalitat pròpia i reconeixible:

  • Confiança: de fet, la nostra raó de ser és que els nostres clients confiïn en nosaltres.
  • Proximitat: per sobre d’especialistes asseguradors, som persones. Sabem que cada client és diferent i s’enfronta a situacions particulars. De persona a persona.
  • Eficàcia: Els clients confien en nosaltres per fer front a situacions difícils. Som conscients de la nostra responsabilitat i dels que s’espera de la nostra companyia.
  • Modernitat: proporcionar solucions requereix actualitzar-nos permanentment tant en coneixements tècnics com en eines tecnològiques.

HISTÒRIC

En l’actualitat comptem amb presència a vora totes les Parròquies del Principat, amb un gran equip de professionals dedicats, a assessorar i protegir les persones amb els mateixos objectius que tenia la companyia en els seus orígens: esperit de compromís, qualitat i excel·lència.

Milers de persones han participat al llarg d’aquests anys en la creació de la nostra història. Han confiat en els nostres productes i serveis.

A Financera d’Assegurances hem treballat, treballem i treballarem per protegir i assegurar el benestar dels nostres clients. Perquè, passi el que passi, puguin sentir-se segurs.

Per això, per definir aquesta identitat, el nostre eslògan és: “Prevenir és assegurar-te”

COM TREBALLEM

A Financera d’Assegurances atenem als nostres clients de manera personalitzada i els oferim les solucions asseguradores més adequades en cada moment. Som conscients que cada persona, empresa i institució és diferent i necessita serveis específics per a les seves necessitats.

Conscients i orgullosos de la contribució de la companyia en el desenvolupament econòmic i social del país, procurem exercir la nostra tasca de manera eficaç, responsable i implicada amb l’entorn.

I com a objectiu dels pròxims anys ens hem proposat ser la companyia referent del sector, tant per la qualitat dels nostres productes, com pels serveis prestats.

ANDORRA EL NOSTRE PAÍS

Financera d’Assegurances és una empresa andorrana al servei de les persones que viuen o treballen a Andorra.

Aquest sentiment identitari dóna un valor afegit a la contribució de Financera d’Assegurances al principat; doncs, a més a més de lluir amb orgull la nostra nacionalitat, hem aportat modernitat, professionalitat i riquesa a la nostra societat.

maeva-copa-europa-1024x768