L’acció solidària de Bombers Dakar Team

Home » Uncategorized » L’acció solidària de Bombers Dakar Team

David Lamelas és un dels integrants de Bombers Dakar Team. Un equip de ral·li de camions que participa en diferents curses durant l’any. A més a més, presten assistència a curses de bicicletes; tot assistint als participants.

Per si fos poc, desenvolupen tasques d’ajut humanitari en àrees poc afavorides de l’Àfrica.

Camió de Bombers Dakar Team.

Durant la seva trajectòria, Financera d’Assegurances ha col·laborat amb aquesta tasca humanitària, tot proporcionant finançament per als viatges i estances, i recursos per proveir a les comunitats més desafavorides.

Bombers Dakar Team assistint als ciclistes.

L’equip es va crear fa dotze anys però no va ser fins el 2014 que el van anomenar Bombers Dakar Team. L’equip viatja en un camió carregat de provisions, tant per assistir als ciclistes com per proveir a les poblacions d’Àfrica més necessitades.

Bombers Dakar Team és reconegut com un equip expert en la preparació tècnica de camions d’assistència als participants de curses, i assisteixen als ral·lis més importants del món, com el Dakar.

L’equip participa cada any al Dakar, aprofitant la seva presència per contactar amb diferents ONG i escoles de la zona, a les que proporcionen tot tipus de material tant escolar com sanitari i d’higiene.

Bombers Dakar Team ajuda a diferents ONG. Ara mateix col·labora amb diversos projectes socials com UNICEF (Projectes a Mauritània), METGES SOLIDARIS (Projectes a Gàmbia, Senegal i Guinea Bissau) FUNDACIÓ SOS (projectes a Senegal) FUNDACIÓ ELENA BARRAQUER (Projecte a Senegal).

L’equip vetlla per la seguretat i el benestar dels ciclistes que participen en competicions i de les comunitats més necessitades.

Publicado