Informació legal

El present lloc web és titularitat de FINANCERA D’ASSEGURANÇES, SA, societat mercantil inscrita en el Registre de Societats del Govern d’Andorra, amb el NRT A-700037-W i domiciliada a Andorra la Vella, carrer de Babot Camp, núm. 11; telèfon número 89 03 00 i adreça electrònica de contacte: info@e-financera.com

TERMES LEGALS

El present lloc web i la informació continguda en aquest té caràcter merament informatiu a títol d’introducció sobre els productes i serveis que presta FINANCERA D’ASSEGURANCES, i no constitueix cap oferta ni sol·licitud de cap producte i/o servei. Aquest lloc web no proporciona informació detallada ni completa dels productes i/o serveis, ni té caràcter de recomanació d’inversió ni d’assessorament legal ni financer, com tampoc comporta cap relació precontractual o contractual.

FINANCERA D’ASSEGURANCES, SA presta els seus serveis en compliment i de conformitat amb la legislació andorrana. L’accés al web o  a determinats serveis podrà estar limitat a algunes persones per raó de la normativa d’aplicació en determinats estats.

ÚS DEL LLOC WEB

La utilització d’aquest lloc web atribueix al navegant la condició d’usuari del lloc, la qual cosa implica l’acceptació de les presents condicions en la versió publicada en el moment en què es produeixi l’entrada. Per això, FINANCERA D?ASSEGURANCES, SA recomana a l’usuari llegir atentament aquestes condicions cada cop que accedeixi al lloc web. L’accés a determinats continguts oferts a través d’aquest lloc web pot estar sotmès a certes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixen, completen i/o modifiquen aquestes condicions generals. Per tant, amb anterioritat a l’accés i/o utilització d’aquests continguts, l’usuari ha de llegir atentament també les corresponents condicions particulars. FINANCERA D’ASSEGURANCES, SA podrà alterar en qualsevol moment i sense previ avís, el disseny, la presentació i/o la configuració del lloc web, com també alguns o tots els seus continguts, i modificar les condicions generals i/o les condicions particulars requerides per utilitzar-los.

L’usuari es compromet a usar de manera correcta, adequada i lícita el contingut del present lloc web. Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística relativa a la seva navegació i per mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

CONTINGUT DEL LLOC WEB

FINANCERA D’ASSEGURANCES, SA es reserva el dret a interrompre l’accés al seu lloc web, com també la prestació de qualsevol o de tots els continguts que es presten a través d’aquest en qualsevol moment i sense avís previ, ja sigui per motius tècnics, de seguretat, de control, de manteniment, per fallades de subministrament elèctric o per qualsevol altra causa. Aquesta interrupció podrà tenir caràcter temporal o definitiu. En aquest cas, aquesta circumstància es comunicarà als usuaris, els quals podran sofrir la pèrdua, si s’escau, de la informació emmagatzemada en els diferents serveis. En conseqüència, FINANCERA D’ASSEGURANCES, SA no garanteix la fiabilitat, la disponibilitat ni la continuïtat del seu lloc web ni dels continguts, ja siguin propis o d’altres llocs web, als quals es pugui accedir mitjançant enllaços, de manera que la utilització dels mateixos per part de l’usuari serà pel seu propi compte i risc, sense que, en cap moment, es puguin exigir responsabilitats al TITULAR DEL WEB en aquest sentit. FINANCERA D’ASSEGURANCES, SA no serà responsable de cap tipus de perjudici, pèrdua, reclamació o despesa de la informació adquirida o accedida a través del lloc web, de virus informàtics, de fallades operatives o d’interrupcions en el servei o la transmissió, o de fallades en la línia. No es permet transmetre o enviar a través del lloc web cap contingut il·legal o il·lícit, virus informàtics o missatges que, en general, afectin o violin drets de FINANCERA D’ASSEGURANCES, SA o de tercers. En qualsevol cas, FINANCERA D’ASSEGURANCES, SA es compromet a fer el possible per tal d’evitar l’existència, en aquest lloc web, de continguts il·lícits i, en cas que tingui coneixement efectiu d’aquests continguts, eliminar-los o impedir-ne l’accés. Això no obstant, no garanteix la licitud dels continguts subministrats sobre la base d’informació proporcionada per tercers proveïdors, col·laboradors o usuaris.