Cuida la teva alimentació també a l’estiu

Home » Uncategorized » Cuida la teva alimentació també a l’estiu

Cuida la teva alimentació també a l’estiu

Publicado

Comença el bon temps i sembla que creix la motivació per fer exercici i per seguir cuidant-nos. Tot i que aquest canvi de temperatura i de dies més llargs potser ens canvïi una mica l’agenda, hem de seguir trobant aquella estona que millor ens vagi per no deixar l’esport.

A més, aquests canvis en el calendari comporten sovint variacions en els horaris i en els hàbits alimentaris. Per això, et recomanem alguns consells per mantenir la línia ara que comença el bon temps.

A continuació, uns suggeriments del que cal menjar en els diferents àpats del dia.


– Esmorzar és fonamental per encarar amb energia un intens matí. És important consumir fruites fresques o sucs naturals, que són fàcils de preparar. També pots optar pels hidrats de carboni (avena, pa, cereals…). No és gens recomanable consumir brioixeria industrial.

– Mig matí: si tens la temptació de donar-te algun caprici a mig matí, pensa-ho dues vegades abans de llençar-te a aliments que saps que no et convenen. Et recomanem que optis per uns energètics fruits secs o una peça de fruita. Milloren la teva hidratació i aporten vitamines i nutrients.

– Dinar: la millor opció són les amanides. Molt fàcils i ràpides de preparar. Tens al teu abast una gran varietat amb molts ingredients que sovint no tenim en compte: llegums, alvocat, fruits secs… Una amanida diferent per cada dia.

– Mitja tarda: la calor i l’estrès del dia requereixen un extra d’energia que aconseguirem amb un refrescant suc o una nutritiva macedònia de fruites.

– Sopar: evita els sopars pesats. Opta per plats lleugers amb verdures a la planxa o peix.

Aquests senzills consells et permetran gaudir d’aquesta època de màniga curta i shorts en la seguretat de seguir cuidant la salut i la silueta.